IMG_8044 IMG_9005 IMG_9097 IMG_9115 IMG_9257 IMG_9679 LJ7A0114 ny_afghanhund ny_basenji ny_borzoi ny_cirneco ny_faraohund ny_galgo_espanol ny_greyhound ny_magyar_agar ny_saluki ny_skotsk_hjorthund ny_sloughi ny_whippet
Välkommen till LCK Västra
LCK Västra är en klubb direkt under Svenska Vinthundsklubben, SvVK. LCK organiserar och arrangerar lure coursing prov och träningar med stöd av provkommitén, PKLC. Som medlem i LCK Västra får du hjälp och stöd vid träningar och tävlingar. Du tillhör LCK Västra Sverige - om ditt post nummer börjar på 41-47, 50-56 eller 33
 
Angående inställda prov samt händelserna i Mariestad 26-27/11 2017
 
Vi har fått en skrivelse från PKLC där de ger sina motiv till de indragna proven i Lck väst (se länk nedan). Jag har tyvärr inte fått det begärda beslutet från SvVK vilket jag beklagar att jag inte kan redovisa.
 
När ni läser på PKLC hemsida så stämmer denna version inte överens med den skrivelse som LCK Väst fått.
 
När jag läser skrivelsen från PKLC så talar de i ena stycket om att det är brister i planläggningen av provet. Vidare i ett annat stycke så har funktionärerna skött sig på ett bra sätt. Jag kan inte tolka det på annat sätt än att det är den som planlagt provet som bär ansvaret för att det inte fungerat i sekretariatet, det vill säga jag som ordförande. Jag har vidare inte fått ett enda samtal i ärendet inte heller någon uppmaning att utreda vad som hänt. På eget bevåg tog vi i styrelsen och gjorde en utredning som skickades till PKLC, cdl-repr och SvVK med en redovisning av vad som hänt under provet (se länk nedan).
 
Inga detaljer om vad det är som brustit i planeringen har meddelats LCK Väst.
 
PKLC anser att det föreligger alvarliga brister och eftersom jag har varit huvudansvarig för planläggningen så tar jag på mig ansvaret. Jag anser att jag inte längre har PKLC förtroende och avgår med omedelbar verkan.
 
Länk till skrivelse från PKLC  HÄR
Länk till LCK väst utredning  HÄR